File door ongeval op de A28 bij Tynaarlo

TYNAARLO – In de spits heeft donderdagmiddag tussen Assen en Groningen ter hoogte van Tynaarlo een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden. Een automobilist verloor door nog onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig en belandde op zijn kop in een naastgelegen sloot.

Mede door de afsluiting van de N34 naar Zuidlaren, waardoor het verkeer moest omrijden via de A28 ontstond er aan weerszijde en op de N386 flinke vertraging. De bestuurder moest door de hulpdiensten waaronder het korps van Vries worden bevrijd. Het Mobiel Medisch Team landde met de traumaheli in een naastgelegen weiland en verleende kort assistentie, toen ze voor een  nieuwe melding in Haulerwijk werden gealarmeerd.

De vluchtstrook en 1 rijbaan waren tijdelijk afgesloten voor het verkeer. De bestuurder is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis

Foto’s R.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Asser Courant

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt