Honderden bezoekers genieten van vuurwerkshow (Video)

ASSEN – Aan de Havenkade in Assen werd zaterdagavond om 22.30 uur een vuurwerkshow gegeven. Naast de TT Run werd zaterdag ook de TT Kermis officieel geopend. Vorig jaar kon de vuurwerkshow geen doorgang vinden, omdat er werkzaamheden plaats vonden aan de Havenkade en brug.

Enkele honderden belangstellende kwamen zaterdagavond naar de Havenkade om het kleurrijk geheel te bewonderen. Mocht u het hebben gemist, geen probleem. Zondagavond wordt de TT week afgesloten met nog een vuurwerkshow.

Foto’s: R.Koene, S.Koene H.Huiznga en R. Wouterson © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt