Man bekneld bij bedrijfsongeval aan de Turfsteker in Haulerwijk

HAULERWIJK – Donderdagavond omstreeks 18.20 uur is een medewerker van een productiebedrijf aan de Turfsteker in Haulerwijk gewond geraakt bij een beknelling De medewerker was aan het werk bij een machine waar groente wordt verwerkt, de man raakte bekneld toen hij op de lopende band stond en door nog onbekende oorzaak een pin in zijn lies kreeg.

De hulpdiensten waaronder het korps van Haulerwijk en het Mobiel Medisch Team werden gealarmeerd om het slachtoffer te bevrijden. De traumahelikopter landde in een weiland in de naaste omgeving. Bij aankomst van de brandweer bleek de medewerker al te zijn bevrijd. De man is behandeld en met spoed overgebracht naar het UMC in Groningen

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsinfriesland.nl

RTV Drenthe

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt