Landelijke staking treft mogelijk ook de TT in Assen

ASSEN – De landelijke staking in het streekvervoer treft mogelijk ook de TT in Assen. De staking zou eerst plaatsvinden op maandag 25 juni voor onbepaalde tijd. De partijen hebben dit uitgesteld om met elkaar weer in gesprek te gaan, maar het heeft niet geresulteerd in afstel.

De buschauffeurs staken vanaf 27 juni voor onbepaalde tijd voor betere werkomstandigheden, precies op de dag dat het TT Festival begint en de komende dagen voortduurt. De vervoerder Qbuzz weet pas vanaf woensdagochtend welke bussen kunnen rijden. In een eerder bericht gaf de vervoerder aan extra lijnen in te zetten tijdens het TT Festival, dit is echter niet meer te garanderen. Qbuzz is bezig met een oplossing.

De taxichauffeurs welke elk jaar uit alle windstreken van het land naar Assen komen om personen te vervoeren hebben veel baat bij een staking.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt