Roadblocks moeten veiligheid bieden tijdens TT Festival

ASSEN – De Dutch TT en de daarbij behorende TT Festival trekt veel bezoekers uit binnen en buitenland. We leven inmiddels in een samenleving, waarbij met alles rekening gehouden moet worden. Zo ook aanslagen zoals deze hebben plaatsgevonden in het buitenland met busjes en vrachtwagens. Ondanks dat er geen sprake is van een dreiging is het beter om te voorkomen dan genezen.

Het centrum van Assen word op zo’n twintig toegangswegen met barrières en roadblocks afgeschermd. Op diverse toegangswegen worden roadblocks gebruikt met een draaisysteem om hulpverleners de mogelijkheid te geven om incidenten te bereiken en om leveranciers buiten de Festival tijden de mogelijkheid te geven winkels en horeca te bevoorraden.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt