Ambulance betrokken bij ongeval op de Haar in Assen nabij het TT circuit

ASSEN – Woensdagavond heeft er op de kruising van De Haar en de Witterbroek een ongeval plaatsgevonden tussen een ambulance en een personenauto. De ambulance was met spoed onderweg naar een incident en reed op de kruising tegen een passerende personenauto aan welke onderweg was naar de TT-Hall waar vanavond het TT Balloon Festival plaats vindt.

Wonderwel raakte bij de aanrijding niemand gewond. Beide voertuigen konden hun weg niet vervolgen. De politie doet nader onderzoek naar de aanrijding en heeft de sporen vastgelegd.

Foto’s R.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

AsserCourant

RTV Drenthe

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt