Verkeersongeval in Boelenslaan

Boelenslaan – Woensdagmiddag omstreeks 16.30 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor verkeersongeval op de Brandewyk in Boelenslaan.

Door een voorrangsfout kwamen beide voertuigen met elkaar in botsing. De gealarmeerde ambulance heeft beide partijen gecontroleerd op eventueel letsel. Dit bleek echter niet het geval. De politie heeft tijdens het ongeval de kruising afgesloten voor het overige verkeer. Beide voertuigen zijn opgehaald door twee verschilde bergingsbedrijf Nuis en Tolman.

Foto’s: W.Veenstra © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt