Bobbies ondersteunen Nederlandse politie agenten tijdens de TT week.

ASSEN – De politie Noord-Nederland krijgt tijdens de TT week weer assistentie van hun Engelse collega’s uit Nottinghamshire. De drie bobbies lopen tijdens het TT Festival met hun Nederlandse collega’s mee. Bij incidenten waar personen met een Engelse nationaliteit bij zijn betrokken kunnen de bobbies van enorme waarden zijn door hun landgenoten in hun eigen taal te woord te staan of aan te spreken op hun gedrag.

De bobbies zijn donderdagmorgen door burgemeester Marco Out in het stadhuis welkom geheten in Assen. Vervolgens brachten de bobbies een bezoek aan de ontmoeting tussen het publiek en de coureurs uit de Moto GP.

Foto: R. Koene © Compact Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt