Moto GP coureurs schoppen en slaan van zich af

ASSEN – Donderdagmiddag om 12.00 uur werd er op het podium in de Brinkstraat een clinic “Kick and Rush” gegeven door wereldkampioene kickboksen Sarel de Jong en profbokser Ben Tingen. Aan de training deden zes motorcoureurs mee die komende zondag strijden op het TT-Circuit.

Nadat de coureurs enkele vragen hadden beantwoordt over wat ze van het circuit in Assen vonden en wat voor trainingen ze volgden. Was het voor de coureurs van de Moto GP tijd om van zich af te schoppen en slaan. Vol energie en enthousiasme volgenden Scott Redding, Hafizh Syahrin, Nederlander Bo Bendsneyder, Fabio Quarararo, Marco Bezzechi en Enea Bastianini de (Kick)bokslessen.

Af en toe gingen de coureurs op een sportieve wijze elkaar te lijf, het echte gevecht moet zondag plaatsvinden op het TT circuit tijdens de 88e editie van de Dutch TT. Na de clinic was er tijd voor de fans om handtekeningen te laten zetten of even met ze op de foto te gaan.

Foto’s: R.Koene & R. Wouterson © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt