31 jarige man uit Beilen verdacht van mishandelen agent

ASSEN – In de nacht van vrijdag op zaterdag is tijdens het TT Festival in Assen een agent mishandeld.  Na een conflictsituatie op het festivalterrein aan de Doevenkamp werd een agent aangevallen en mishandeld.

Een 31 jarige beilenaar werd hiervoor als verdachte aangehouden. Het onderzoek loopt nog en het Openbaar Ministerie zal zich buigen over de zaak. Met de agent gaat het volgens de politie goed. De diender is vanavond tijdens de TT nacht gewoon inzetbaar

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt