Het bleef nog lang gezellig in Assen

ASSEN – Net als de voorgaande avonden van het TT Festival was het al vroeg druk in de binnenstad van Assen. Dit kwam mede door de TT Nightride waarbij zo’n 1000 mooie en luidruchtige motoren door de binnenstad toerden. Het weer was goed en de gezellige sfeer zat er meteen al in. Op het podium van RadioNL traden al vroeg op de avond Henk Dissel en Jan Smit op.

Op de Jan Fabriciusstraat was de stage van Radio 538 met hun Dj’s on tour (Rick Romijn) een gezellige aanvulling voor het TT Festival, de straat stond gedurende  de avond overvol met een gemengd publiek qua leeftijd. Naast de Housekeepers trad o.a. 2 Brother on the 4 floor op. Op de Doevenkamp was Bizzey de act van de avond.

Foto’s: R.Koene © Comapct Media /Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt