Auto botst tegen boom roderwolderweg in Foxwolde na achtervolging door politie

FOXWOLDE – Maandagmorgen omstreeks kwart over 4 werd er door het ANPR systeem op de A7 een gestolen auto gescand. De auto was eerder gestolen in Groningen. Omstreeks 05.00 uur zagen agenten de auto op de weg tussen Peize en Roden. De politie zette de achtervolging in, welke even later eindigde in een ongeval.

De inzittenden zijn op de Roderwolderweg in Foxwolde tegen een boom gebotst. De auto vloog in brand en de agenten hebben één van de inzittenden die bekneld zat in het voertuig moeten bevrijden. Alle drie de inzittenden raakte gewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. De 23 jarige bestuurder raakte zwaargewond ook is van hem een bloedproef afgenomen. een van de andere inzittenden raakte ook zwaar gewond.

Een 22 jarige man uit Amsterdam raakte licht gewond en is aangehouden voor heling.De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek. De uitgebrande auto is in beslag genomen.

Foto: E.Brand Hetstreeknieuws.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt