Zo’n 160.000 bezoekers bezochten het TT Festival in Assen

ASSEN – Na 4 dagen vol festiviteiten in de binnenstad van Assen kan de balans worden opgemaakt. Volgens de organisatie werd het TT Festival van zaterdag op zondag door zo’n 65.000 bezoekers bezocht. Over het algemeen werd het muziek en motorsport door zo’n 160.000 festivalgangers bezocht.

De organisatie kan mede dankzij het mooie weer terugkijken op een geslaagd evenement. De sfeer bleef na enkele kleine incidenten goed. Tijdens het evenement waren er meer politieagenten en beveiligers aan het werk. Er waren wat vechtpartijtjes en er werd een agent mishandeld. Verder is het TT Festival rustig verlopen

Foto’s: R.Koene, R. Wouterson en S. Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt