Bosbrand aan Jongkindt Conincklaan in Boschoord

BOSCHOORD – Dinsdagavond omstreeks 18.45 uur werden de brandweerkorpsen van Vledder en Noordwolde (Fr.) gealarmeerd voor een bosbrand aan de Boylerstraat in Boschoord. In verband met de aanhoudende droogte en het gevaar voor uitbreiding was er middelbrand gegeven.

De brand woedde echter in een bosperceel aan de Jongkindt Conincklaan nabij de instelling Hoeve Boschoord. De waterwagen van het korps van Havelte werd gealarmeerd om voldoende bluswater voorhanden te hebben. De oorzaak van de brand is niet bekend, maar brandstichting wordt niet uitgesloten.

Foto’s: R.Koene © Compact Media /Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt