Ongeval met meerdere voertuigen op de A28 bij Assen

ASSEN – Op de snelweg A28 heeft donderdagmiddag even na 14.00 uur een verkeersongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval tussen Assen-Noord en Assen-West ter hoogte van Zeijerveen waren vier auto’s bij betrokken.

De aanrijding zorgde voor een ravage aan onderdelen en een file in de richting van Beilen. Het verkeer moest worden omgeleid over het parkeerterrein van het tankstation. Bij het ongeval raakte niemand bekneld, waardoor het korps van Assen niet ter plaatse hoefde te komen.

Bij het ongeval raakte één persoon licht gewond, deze is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De toedracht van het ongeval is niet bekend. meerder voertuigen moesten door een ongeval worden geborgen.

Foto’s: P.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Dagblad van het Noorden

Assercourant

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt