Frontale aanrijding op de Asserweg in Hooghalen

Hooghalen- Dinsdagmiddag om 14.00 uur werd de brandweer van Assen gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Asserweg in Hooghalen. Hier zouden twee voertuigen betrokken zijn geraakt bij een aanrijding.

Kort na de alarmering van de brandweer werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. De hulpdiensten troffen op de ongevalslocatie twee zwaar gehavende auto’s aan. De bestuurder van de personenauto had na de aanrijding zijn voertuig weten te verlaten maar bleef vervolgens in het weiland liggen. De hulpdiensten hebben het slachtoffer uit het weiland gehaald en na behandeling in de ambulance werd deze met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Het Mobiel Medisch Team werd afgemeld toen deze boven de ongevalslocatie vlogen.

Voor zover bekend raakten de inzittenden van de bestelwagen niet gewond. Wel werden de inzittenden gecontroleerd door een tweede ambulance.

De verkeersongevallenanalyse heeft het ongeval vastgelegd. Beide voertuigen zijn vervolgens geborgen door bergingsmaatschappijen. Naar alle waarschijnlijkheid is de personenvoertuig op de verkeerde weghelft gekomen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Publicatie:

Asser Courant

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt