Motorrijder komt om het leven bij ongeval op de N34 bij Emmen.

EMMEN – Een motorrijder is vanavond om het leven gekomen op de N34 bij Emmen. Het dodelijk ongeluk gebeurde tussen de afslagen Emmen-Centrum en Emmen-Zuid. Volgens de politie reed een auto uit de richting van Dalen op de N34. Door onbekende oorzaak kwam de chauffeur op de verkeerde weghelft terecht. De motorrijder met passagier die de auto tegemoet kwam moest daarom uitwijken.

Door die manoeuvre botste de motorrijder frontaal op een andere auto. De bestuurder van de motor kwam daarbij om het leven, de passagier raakte gewond en is naar het UMCG gebracht. Er waren meerdere hulpdiensten aanwezig, waaronder de traumahelikopter.

Foto’s: H. Van Oost © Compact Media / van Oost Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt