Gewonden bij aanrijding in Bovensmilde

BOVENSMILDE – Zondagmiddag omstreeks 13.40 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op de Hoofdweg in Bovensmilde. De Peugeot kwam vanaf de richting Assen en wilde bij de tweede afslag afslaan naar de N373 richting Veenhuizen/Norg. Een achteropkomende bestuurder zag de afremmende auto te laat en reed er achterop.

De Peugeot draaide na de aanrijding een halve slag en kwam in de berm tot stilstand. De rit van de Opel eindigde op de kruising. Een automobiliste uit Veenhuizen wist door snel achteruit te rijden de Opel te ontwijken. Ze verleende vervolgens eerste hulp bij het ongeval in afwachting van de hulpdiensten.

De gealarmeerde ambulances brachten na behandeling ter plaatse de slachtoffers naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse van de politie heeft de aanrijding in kaart gebracht.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt