Motorcoureur Michael van der Mark in actie tijdens Gamma Racing Day

ASSEN – Superbike coureur Michael van der Mark komt in actie tijdens de GAMMA Racing Day op 18 en 19 augustus op het TT Circuit in Assen. Tijdens GAMMA’s GRATIS racedag demonstreert ‘Magic Michael’ zijn stuur- en showmanskunsten op de Pata Yamaha World Superbike. De talentvolle Motorcoureur werd tijdens de WK Superbike op het TT Circuit knap tweede.

In Engeland won hij als eerste Nederlander twee suberbike-races. De 25-jarige Rotterdammer werd al wereldkampioen in de lichtere Supersportcategorie én hij is de jongste winnaar ooit van de 8 Uren van Suzuka, een prestigieuze motorrace in Japan. Overigens won Van der Mark vorig jaar voor de derde keer de 8 Uren van Suzuka.

Met een demonstratie op het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa krijgt de Pata Yamaha Official WorldSBK Team coureur het podium dat hem toekomt.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt