Natuurbrand gemeld aan de Duinstraat in Yde

YDE – Maandagavond omstreeks 19.15 uur werd er aan de Duinstraat in Yde een natuurbrand gemeld. In verband met de droogte wordt er extra voorzorgsmaatregelen genomen, waardoor de brandweerkorpsen van Eelde, Vries en Zuidlaren gealarmeerd. Op het zelfde moment werd het korps van Haren ook gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Norgerweg in Yde.

Het ging om een en dezelfde melding. Terwijl het korps van Eelde de bult van snoeiafval blutste nabij een bosschage controleerde het korps van Vries voor de zekerheid nog de melding op het andere adres. Het vermoeden is dat de brand is aangestoken.

Foto’s: R.Koene © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt