Hollandse avond op het Truckstar Festival weer in de buitenlucht

ASSEN – Op zaterdagavond 28 juli kunnen bezoekers van het Truckstar Festival weer lekker uit hun dak gaan tijdens de Hollandse Muziekavond. Tijdens de avond treden onder andere de volgende artiesten op:  Mooi Wark, John West, Samantha Steenwijk, en  Henk WIjngaard. Hiermee is de line-up nog niet compleet. De Muziekavond begint om 18.30 uur en zal om 23.15 uur afgesloten worden met een spetterende vuurwerkshow.

De presentatie is in handen van Willie Oosterhuis en RadioNL zal er voorzorgen dat de sfeer er lekker in blijft zitten. Dit jaar zal de muziekavond weer als vanouds buiten plaatsvinden. Net als in 2015 is het Muziekplein te vinden achter de Amerikanenstraat op het TT Circuit.

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt