Aanhanger met strobalen in brand aan de Gieterstraat in Eext

EEXT – Woensdagmiddag om 16.30 uur werd er een brand gemeld bij een industrie c.q. agrarisch bedrijf aan de Gieterstraat in Eext. Er werd op voorhand opgeschaald naar middelbrand waardoor de korpsen van Gieten, Annen, Borger, Zuidlaren en Assen-Oost werden gealarmeerd.

Bij aankomst bleek het niet om een gebouwbrand, maar om een aanhanger met balen stro. De bestuurder merkte plots dat zijn aanhanger in brand stond. De vlammen werden door de strobalen zó snel gevoed dat er geen redden meer aan was. De bestuurder kon op tijd wegkomen, de brandweer bluste het vuur. De materiële schade is aanzienlijk. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog onduidelijk.

Foto’s: H. van Oost © Compact Media / Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt