Buitenbrand snel geblust in Assen

Assen- Donderdagmiddag om 15.30 uur werd de dagploeg van Assen gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Iemstukken in Assen. Kort daarna werd ook de waterwagen meegestuurd.

Onder prioriteit 1 begaven de brandweerlieden zich naar de opgegeven locatie. Bij aankomst bleek een stuk gras langs een voetpad in brand te staan. De brandweer wist de vlammen snel te doven met een hogedrukstraal voordat de brand zich kon uitbreiden naar het aangrenzende struikgewas.

De brandweer keerde vervolgens weer terug naar de kazerne.

Foto’s © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt