Mobiel Medisch Team ingezet in Assen

Assen- Donderdagmiddag werden de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team gealarmeerd voor een incident  aan de Groningerstraat in Assen.

Volgens diverse personen zou er een aanrijding hebben plaatsgevonden tussen twee fietsers aan de Groningerstraat ter hoogte van de Aldi. Andere spraken van een medische inzet in de Aldi Supermarkt. De exacte toedracht is ons dus niet bekend.

Het slachtoffer werd per ambulance overgebracht naar het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De arts vergezelde het slachtoffer hierbij. De traumahelikopter vloog vervolgens ook naar het Wilhelmina Ziekenhuis om daar de arts weer op te halen. Een agente mocht de korte vlucht mee.

Foto’s © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt