Woningbrand Brunelstraat in Assen is pannetje op het vuur

ASSEN – Vrijdagmiddag omstreeks 12.40 uur bleek er brand te zijn uitgebroken in een woning aan de Brunelstraat in Assen. Het korps van Assen-West was even daarvoor gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Buitenes en kon vanuit daar meteen doorrijden. Naast een tankautospuit werd ook de waterwagen en een hoogwerker gealarmeerd.

Bij aankomst bleek er rookontwikkeling te zijn op de 1e etage van het pand. In de keuken van het appartement stond een pannetje op het vuur. De brandweerlieden hadden de situatie snel onder controle waardoor de assistentie van de hoogwerker en tankwagen niet meer noodzakelijk was. De woning heeft wat rookschade opgelopen en is door de brandweer geventileerd. Een opgeroepen ambulance controleerde de bewoner(s) op rookinhalatie.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt