Meerdere voertuigen betrokken bij aanrijding op de Europaweg-West in Assen

ASSEN – Op de kruising van de Maria Montessoriweg en de Europaweg-West heeft zich zaterdagmiddag een aanrijding plaatsgevonden waarbij meerdere voertuigen betrokken waren.

Een van de betrokkenen negeerde het rode verkeerslicht waarna de aanrijding volgde. Een van de betrokkenen raakte gewond en werd door het ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallenanalyse  van de politie werd opgeroepen om de sporen vast te leggen. Dit was echter onmogelijk omdat omstanders reeds de auto onderdelen hadden opgeruimd. Of dit gevolgen heeft voor de afwikkeling van de aanrijding is ons niet bekend.

De verkeersongevallenanalyse vertrok vervolgens weer. De voertuigen werden door een berger opgehaald.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt