Vuurtje aan de Middenlinie in Hijken

HIJKEN – Zaterdagmorgen om 11.10 uurwerd het korps van Beilen gealarmeerd voor een berm c.q ruigtebrand aan de Rheeveld in Hijken. Een bestuurster had vanaf de N381 rook waargenomen. Op de Rheeveld werd door de brandweerlieden niks aangetroffen, de brandweer trof het vuur even later aan op een doodlopende weg aan de middenlinie.

Het vuur bevond zich in een ton, maar was onbeheerd achtergelaten. vonken hadden makkelijk kunnen overslaan. Er geldt i.v.m. de aanhoudende droogte een stookverbod. De brandweerlieden hebben het vuur gedoofd met zand en vervolgens uit voorzorg nog nat gemaakt. De politie kwam ook nog ter plaatse, er zal mogelijk gekeken worden of de dader te achterhalen is.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

 

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt