Incident aan de Bremstraat in Assen

ASSEN – De politie is zondagavond massaal uitgerukt naar een incident aan de Bremstraat in Assen.

In een flat aan deze straat had een geweldincident plaatsgevonden. De politie kwam dan ook met kogelwerende vesten op locatie aan. Buiten de flat werd door de politie een man aangehouden. Daarnaast werd er ook een ambulance naar het adres gestuurd. Een persoon werd overgebracht naar het ziekenhuis. De man was tijdens een ruzie gestoken met een voorwerp en raakte gewond. De aangehouden man is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

De politie betrad de woning welke zich bevond in de middelste portiek op de bovenste verdieping. Hier werd een voorwerp in beslaggenomen.

Foto’s  © Compact Media

Publicatie:

Asser Courant

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt