Schutting in brand aan de Klaverstraat in Assen

Assen- In de nacht van zaterdag op zondag werd de brandweer van Assen- Oost gealarmeerd voor een woningbrand aan de Klaverstraat in Assen. Terwijl de tankautospuit van de blusploeg uitrukte werd ook een waterwagen van de post Assen-West gealarmeerd.

Op het adres bleek een schutting in lichterlaaie te staan. De brandweer wist bij aankomst de vlammen snel onder controle te krijgen waardoor de ondersteunende voertuigen terug konden keren naar de kazerne.

De brandweer controleerde de aangrenzende woning. De brand is waarschijnlijk ontstaan nabij de containers. De oorzaak van de brand is niet bekend.

Foto’s © Compact Media

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt