Auto in brand op carpoolplaats aan de Peelo in Assen

ASSEN – Het korps van Assen-Oost werd maandagavond even na 23.00 uur gealarmeerd voor een voertuigbrand bij een fastfood restaurant aan het Hof van Parijs in Assen. De autobrand bleek echter op de carpoolplaats te zijn bij Assen-Noord.

Bij aankomst sloegen de vlammen inmiddels al uit de auto. De brandweer wist het vuur snel te blussen maar kon niet voorkomen dat de auto onherstelbaar beschadigd raakte. De eigenaar van de auto was niet ter plaatse. De brandweer en politie hebben gezocht naar de oorzaak van de brand. Kortsluiting in het dashboard van de auto heeft mogelijk de brand veroorzaakt.

De eigenaar is door de politie op de hoogte gebracht. Het voertuig moest door een berger worden afgesleept.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt