Akker in brand in Gasselternijveen

GASSELTERNIJVEEN – Op een stuk akkerland aan de Hambroeksdijk bij Gasselternijveen is brand uitgebroken.
Op het perceel werd graan geoogst. Brandweerposten uit Gasselternijveen, Gieten en Borger hadden het vuur snel onder controle. Het is niet bekend hoe de brand is ontstaan. Er stond wel een combine langs de weg, of die er iets mee te maken heeft is onbekend.
De Hambroeksdijk was tijdens de bluswerkzaamheden afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: H.van Oost © Compact Media / van Oost Media

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt