Vuurwerkshow Truckstar Festival gaat niet door

ASSEN – De organisatie van het Truckstar Festival neemt dit weekend op het TT Circuit geen onnodige risico’s. Als gevolg van de aanhoudende droogte wordt het traditionele vuurwerkshow geschrapt. Ondanks dat er een kans bestaat van een bui is er toch het zeker voor het onzekere genomen.

Chauffeurs, chauffeuses en andere bezoekers worden verzocht voorzichtig om te gaan met open vuur en barbecues en altijd voldoende bluswater voor handen te hebben om bij een brand het vuur snel te kunnen doven. Een voor de voorzorgsmaatregelen zijn dat er extra water punten zijn.

Het circuit biedt plaats aan ruim 2200 vrachtwagens door de hitte kan het asfalt zachter worden en is het voor de combinatie’s niet toegestaan om op het asfalt van het circuit te komen. Het parkeren gebeurd daarom alleen in de bermen. Tijdens het programma voor de hoofdtribune wordt het asfalt gedurende de dag meermaals nat gespoten om beschadigingen te voorkomen.

Volg ons op Twitter (@Nieuwsflyer) Facebook (Compact Media) of op Instagram (Compact Media) om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen tijdens het Truckstar Festival.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt