Man uit Appelscha aangehouden op verdenking van brandstichting.

APPELSCHA – Een 26 jarige man uit Appelscha is door de politie aangehouden op verdenking van brandstichting. Afgelopen dinsdagavond was er een bosbrand aan de Sanatoriumweg nabij Olmen es in Appelscha. Bij aankomst bleek het om twee verschillende vuurhaarden te gaan. Er werd op geschaald uit voorzorg naar een grote brand.

Door snel ingrijpen werd erger voorkomen. De politie ging toen al uit van brandstichting en heeft ter plaatse technisch onderzoek gedaan. Daarop werd de 26 jarige man uit Appelscha aangehouden, de verdachte wordt momenteel verhoord. Verder onderzoek moet uitwijken of hij kan worden aangemerkt als dader.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt