Kaspersky Lab haalt Scuderia Ferrari formule 1 van Vettel naar GAMMA Racing Day

ASSEN – Als trotse sponsor van het Scuderia Ferrari Formule 1 team haalt Kaspersky Lab op 18 en 19 augustus de Formule 1-bolide van Sebastian Vettel naar
Nederland. Bezoekers van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa kunnen de Formule 1-auto van de viervoudig
wereldkampioen van dichtbij bewonderen en hun eigen rondjes rijden in de Ferrari Virtual Academy Simulator.

Harco Enting, General Manager Kaspersky Lab Benelux: “Wij zijn blij met de kans die GAMMA Racing Day ons biedt om Kaspersky Lab in de schijnwerpers te
zetten en het belang van (IT-) beveiliging voor de motorsport te onderstrepen. Als Official Sponsor van het Scuderia Ferrari-team kunnen wij op het evenement in Assen laten zien dat goede beveiliging ook in de Formule 1-wereld cruciaal is. Kaspersky Lab sponsort Scuderia Ferrari omdat we goed bij elkaar passen. Beide partijen behoren tot de absolute top op hun vakgebied. Dat uit zich in superieure prestaties, technische hoogstandjes en optimale betrouwbaarheid. Wij zijn er dan ook trots op dat we de Ferrari F1 display car en twee race simulators naar Assen hebben kunnen halen om dit te demonstreren.”

Iedere bezoeker van de GAMMA Racing Day paddock is welkom in het Kaspersky Lab Scuderia Ferrari Formule 1-paviljoen om in de speciale ‘photo booth’ vereeuwigd te worden met de auto of om plaats te nemen in één van de twee simulatoren. Hierbij zijn exclusieve Ferrari prijzen te winnen.

De GAMMA Racing Day staat te boek als het grootste gecombineerde auto-,motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar via GAMMA bouwmarkten, de evenementpartners en gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer. Kaarten voor de paddock zijn online en bij Primera en Van Plan verkrijgbaar vanaf 5 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt