Truckstar Festival 2018: Spektakel op de zaterdag! (Update 23.59)

ASSEN – Duizenden truckers hebben vrijdag hun vrachtwagen aan de kant gezet op het Truckstar Festival, de grootste parkeerplaats van Nederland. Tijdens de 38e editie van het evenement zijn er circa 2200 vrachtwagens te bewonderen. Het Truckstar festival is het grootste transportfeest van Europa, wat in het teken staat van trucks, sfeer en gezelligheid.

Omstreeks 10.00 uur werd het festival officieel geopend op de spektakelstraat voor de hoofdtribune waarna de Racetrucks het asfalt in bezit namen voor de Go & stop met slalom. Gevolg door de caravanrace, zoals ieder jaar weer een geweldig spektakel waarbij de deelnemende chauffeurs proberen hun meegebrachte caravans tot een hoopje schroot om te toveren.

Het Truckstar Festival is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig showtrucks en klassiekers op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal uitje voor het hele gezin!

Presentatie is in handen van Willie Oosterhuis (Alles kan kapot!)

Wij zijn het gehele weekend aanwezig op het Truckstar Festival om hiervan weer verslag te doen.

Kijk hieronder of u of uw truck door ons is gespot en blijf onze website volgen voor de dagelijkse updates rondom het Truckstar Festival op het TT Circuit in Assen.

Eerdere berichtgeving:

Een fraai gezicht al die vrachtwagens onderweg naar de 38e editie van het Truckstar Festival

Foto’s: R.Koene, P.Koene, H.Huizinga en T. Sloots © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

BEELDEN SPEKTAKELSTRAAT !!

BEELDEN BINNEN TERREIN TRUCKSTAR FESTIVAL 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt