Hollandse Avond als vanouds gezellig

ASSEN – Op de Paddock van Het TT circuit werd zaterdagavond tijdens de Truckstar Festival de Hollandse Avond gehouden. Nadat het een aantal jaar had plaatsgevonden in de TT Hall werd het feest dit jaar weer gehouden op het festival terrein. Het publiek omarmde dit initiatief en het was voor vele weer ouderwets gezellig.

Tijdens de Hollandse Avond traden o.a. Mooi Wark, Henk Wijngaard en Samantha Steenwijk op. Ook werd er een huwelijks aanzoek gedaan op het podium, Marjolijn zei gelukkig voor Mark JA. Rond middernacht was het feest voorbij en keerde veel mensen weer terug naar hun trucks, anderen liepen nog een rondje over het circuit in het licht van de zwaailichten.

Foto’s: R. Koene, P.Koene en H.Huizinga © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt