Truckstar Festival 2018: De grote uittocht!

ASSEN – Zondagmiddag nemen vele toeschouwers hun plek in langs de A28 en alle andere wegen vanaf het TT-circuit. Omstreeks 17.00 uur worden de poorten geopend vanaf het circuit en vertrekken de vrachtwagens weer vanaf het circuit richting huis.

Veel van de chauffeurs genieten nog een keer van de aandacht alvorens weer een jaar te moeten wachten op het volgende Truckstar Festival.

Tot ziens in 2019!

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt