Truckstar Festival 2018: De verkiezing van de mooiste Truck en meer! (Update 15.30)

ASSEN –  De zondag van het Truckstar Festival staat traditioneel in het teken van de verkiezing van de “Mooiste Truck van Nederland”. De deelnemende chauffeurs wachten met smart op de uitslag wie een jaar lang de Mooiste Truck van Nederland mag rijden.

De 24 deelnemers in de verschillende categorieën ontvingen even na 10 uur al de prijzen in hun categorie. Na een ereronde over de Spektakelstraat voor de hoofdtribune werd daar de Mooiste Truck van Nederland verkozen.

Foto’s: ©  Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt