Maaltijdkar vat vlam in Wilhelmina Ziekenhuis Assen

Assen- Een maaltijdkar heeft zondagavond vlam gevat in het Wilhelmina Ziekenhuis in Assen. De brandweer van Assen-Oost werd om 22.22 uur gealarmeerd en rukte kort na de melding uit richting het Ziekenhuis.

Enkele minuten na de eerste alarmering schaalde de brandweer op naar middelbrand en werd ook de brandweer van Rolde gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer bleek de brand reeds gedoofd. De brandweer van Assen schaalde af en de brandweer van Rolde hoefde niet ter plaatse te komen. Brandweerlieden verplaatsten de kar naar buiten.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt