Natuurbrand aan De Haar in Assen

ASSEN – Het korps van Assen werd dinsdagavond om 19.05 uur gealarmeerd voor een ruigtebrand aan De Haar in Assen. Enkele minuten later werd er door de brandweer opgeschaald naar natuurbrand en werd ook het korps van Smilde gealarmeerd.

De brand bleek te woeden achter het voormalig verkeerspark. De brand werd ontdekt door deelnemers aan geochasing welke langs de brand kwamen. De brandweer van Assen wist de brand snel onder controle te krijgen. De brandweer van Smilde kwam wel ter plaatse maar kon na korte tijd terugkeren naar hun kazerne.

De politie heeft in de omgeving gezocht naar sporen van eventuele brandstichting.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

 

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt