Medewerkers FC Groningen betrokken bij ongeval op de Donderseweg in Norg

NORG – Bij een verkeersongeval op de Donderseweg in Norg zijn donderdagmiddag meerdere voertuigen betrokken geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de kruising met de Roderweg en de Norgerweg in de richting van Donderen.

Doordat er te weinig afstand werd gehouden ontstond er een zogenoemde kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen, een tegemoet komende bestuurder botste vervolgens nog op een bedrijfsauto van de Groningse voetbalclub.

Meerdere betrokken zijn door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd. Een jonge man (behorende tot FC Groningen) raakte bij het ongeval licht gewond aan zijn arm. Hij is behandeld maar hoefde niet mee voor verdere behandeling. De persvoorlichting van de Groningse club ontkend dat er jeugdspelesr bij het ongeval zijn betrokken, volgens hun verklaring zou het gaan om twee trainers

De weg werd tijdelijk afgesloten voor het verkeer, welke via het fietspad hun weg konden vervolgen. Zover bekend werden alle vier de voertuigen door de berger afgesleept.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Assercourant

RTV Noord

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt