20 jarige vrouw uit Groningen geschept door trein

HAREN – Op het station Haren is zaterdagmorgen omstreeks 11.30 uur een twintigjarige vrouw uit Groningen om het leven gekomen toen zij werd aangereden door een trein. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat het slachtoffer een gesloten spooroverweg overstak, en vervolgens werd geschept door de trein.

Door het incident reden er in beide richtingen enkele uren lang geen treinen tussen Assen en station Groningen Europapark. Inmiddels zijn alle beperkingen voorbij en rijden de treinen sinds 15.00 uur weer volgens dienstregeling.

Foto © Compact Media / 112 Eelde

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt