Ernstig verkeersongeval op de N34 tussen Zuidlaren en De Punt

ZUIDLAREN – Zaterdagavond omstreeks 22.30 uur heeft er een verkeersongeval plaatsgevonden op de N34 tussen Zuidlaren en De Punt. Bij het ongeval op het viaduct zijn twee auto frontaal op elkaar gebotst. De brandweerkorpsen van Zuidlaren en Annen werden gealarmeerd om assistentie te verlenen.

Beiden bestuurders raakten gewond en werden overgebracht naar ziekenhuizen in de omgeving. Op de weg is het een ravage aan auto onderdelen. De N34 is afgesloten voor verkeer. De toedracht van het ongeval is niet bekend, de verkeersongevallenanalyse van de politie heeft tot diep in de nacht onderzoek gedaan op locatie. Het verkeer werd omgeleid.

Berger Hamstra heeft beide voertuigen uiteindelijk geborgen.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt