24 jarige man uit de gemeente Noordenveld aangehouden na achtervolging

HOOGEVEEN – Drie inbrekers zijn vannacht op heterdaad betrapt tijdens een inbraak aan de Zuider Esweg in Zuidwolde. De verdachten gingen in een vluchtauto ervandoor. De politie zette een achtervolging in, waarbij ook de hulp werd gevraagd van de Zulu (Politiehelikopter).

De auto botste in de nabijheid van de Klaas de Raadstraat in Hoogeveen tegen iets aan, waarna de verdachten te voet ervandoor gingen. Eén verdachte, een 24-jarige man uit de gemeente Noordenveld, is aangehouden. Van de overige twee inbrekers ontbreekt tot op heden elk spoor. De politiehelikopter heeft vanuit de lucht een zoekslag gemaakt om de twee overige verdachten te vinden. Ook het zoeken met speurhonden leverde niks op.

Opmerkelijk is dat bij een huis aan De Marsen in Zuidwolde vannacht ook een aantal inbrekers werd betrapt. Ook daar sloegen de boeven op de vlucht. Het is onduidelijk of het om dezelfde daders gaat, laat de politie weten.

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt