Automobiliste komt onder oplegger van vrachtwagen op de Schoonloërstraat in Grolloo

GROLLOO – Dinsdagmorgen even voor 08.00 uur heeft er op de Schoonloërstraat (N376) in Grolloo een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een vrachtwagen. Een automobiliste komende uit de richting van Schoonloo raakte bij het ongeval licht gewond.

De chauffeur van de vrachtwagen geladen met mest was bezig met een bijzondere verrichting en wilde achteruit vanaf de Schoonloërstraat het bouwland opdraaien. De automobiliste merkte dit blijkbaar te laat op en botste aan de zijkant onder de oplegger.

De vrouw is door het aanwezige ambulance personeel gecontroleerd en behandeld, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse van de politie doet onderzoek. Het verkeer werd langs het ongeval geleid.

Foto’s: H. van Oost © Compact Media / Van Oost Media

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt