Scuderia Ferrari Formule 1 simulatoren naar Gamma Racing Day

ASSEN – Als trotse sponsor van het Scuderia Ferrari Formule 1 team haalt Kaspersky Lab twee Ferrari Formule 1-simulatoren naar Nederland. Dit komt in plaats van de eerdere aangegeven display Formule 1 bolide van Vettel. Door onvoorziene omstandigheden kon deze niet getransporteerd worden naar Assen.

Bezoekers van het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement van Europa kunnen nu zelf hun eigen rondjes rijden in de Ferrari Virtual Academy Simulators. Iedere bezoeker van de GAMMA Racing Day paddock is welkom in het Kaspersky Lab Scuderia Ferrari Formule 1-paviljoen om in de speciale ‘photo booth’ vereeuwigd  te worden of om plaats te nemen in één van de twee simulatoren. Hierbij zijn exclusieve Ferrari prijzen te winnen.

De GAMMA Racing Day staat te boek als het grootste gecombineerde auto-, motor- en kartrace-evenement in Europa. Met het GRATIS toegangsbewijs verkrijgbaar via GAMMA bouwmarkten, de evenementpartners en gammaracingday.nl trakteert de GAMMA Racing Day op professionele racedagen met een unieke sfeer. Kaarten voor de paddock zijn online en bij Primera verkrijgbaar vanaf 5 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben GRATIS paddocktoegang.

 

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt