Lichaam aangetroffen in woning aan de Kanaalweg in Bovensmilde

BOVENSMILDE – In een woning aan de Kanaalweg in Bovensmilde is donderdag het lichaam van een overleden persoon aangetroffen. Een standaard procedure is dat de politie onderzoek doet naar de doodsoorzaak.

Volgens de politiewoordvoerder Anne van der Meer heeft de technische recherche in en om de woning onderzoek gedaan, hierbij werd gebruik gemaakt van een drone. De exacte doodsoorzaak is nog niet bekend. De politie gaat vooralsnog niet uit van een misdrijf.  Op de Kanaalweg in Bovensmilde staan meerdere politie eenheden en voertuigen van de technische recherche.

Foto’s: W.Dekker © Compact Media / Moi Assen

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt