Dronken bestuurder veroorzaakt ongeval op N34 bij Drouwen

DROUWEN –  Op de N34 ter hoogte van Drouwen vond vrijdagavond rond kwart over elf een aanrijding plaats tussen twee auto`s. Volgens getuige verklaring vertoonde de chauffeur van de Mercedes vreemd rijgedrag door onder andere in te halen over een doorgetrokken streep op de N34.

De bestuurder van de Mercedes met een kenteken dat in Slowakije staat geregistreerd knalde vol op zijn voorganger. De inzittenden van die auto uit Groningen (Citroen) kwamen met de schrik vrij, de vrouwelijke passagier werd gecontroleerd op verwondingen in de ambulance maar die vielen mee, ze hoefde niet mee voor opname naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de Slowaakse auto is ter plaatse aangehouden op Art 8 ( drank gebruik). De verkeersongevallen analyse van de politie heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Beide voertuigen zijn door een berger geborgen, het verkeer werd tijdelijk omgeleid

Foto’s: H. van Oost © Compact Media / Van Oost Media

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt