Slag om Norg blijkt een zware beproeving

NORG – Om 12.00 uur werd door burgemeester Klaas Smid van de Gemeente Noordenveld het startschot gegeven voor 7e editie van de Slag om Norg. De wielrenners vertrokken onder een geneutraliseerde start voor een koers van 190 kilometer.

De renners krijgen zo’n 50 kilometer onverharde wegen voor hun kiezen. Met het wisselvallige weer een behoorlijke beproeving. Op de gravelwegen is er een verhoogde kans op valpartijen of lekke banden. Uit een ontsnapping van zeven renners bleven uiteindelijk twee renners over. Jan Willem van Schip wist vervolgens de Amerikaan Robin Carpenter voor te blijven en ook de Slag om Norg 2018 te winnen. Jan Willem van schip won vorig jaar de ronde van Drenthe en zal goede herinneringen overhouden aan de koersen in de provincie.

Foto’s: © Compact Media / Nieuwsindrenthe.nl

Redactie

Nieuwsitems, Persberichten en/of tips kunt u richten aan de redactie@compactmedia.nl of op Twitter @Nieuwsflyer Facebook: Compact Media

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt