Autobrand in Amen tijdig geblust

Amen-  Dinsdagmiddag werden de brandweerkorpsen van Assen-West en Rolde gealarmeerd voor een autobrand op de Amen in Amen.

Beide korpsen rukten vervolgens uit. Op een kruising in het dorp kwamen beide tankautospuiten elkaar tegen. Omdat de exacte locatie niet geheel duidelijk was gingen beide blusploegen een andere kant op. De brandweer van Assen trof als eerste het voertuig aan. De brand bleek toen al door een passant met een brandblusser te zijn gedoofd. De brandweer van Assen controleerde het voertuig en voerde nog een blusactie uit.

De auto zal door een berger moeten worden geborgen. Wat de oorzaak is van de brand is niet bekend.

Foto’s © Compact Media / Nieuwsflyer.nl

P.Koene

Behoord tot de directie van Compact Media en is naast allround fotograaf en cameraman/Journalist voor het Algemeen Noord Nederlands Persbureau (ANNP) ook verricht hij redactionele werkzaamheden en is hij plaatsvervangend leidinggevende. Zijn werkgebied betreft geheel de grensstreken van de drie noordelijke provincies. Daarnaast doet hij vastleggingen van landelijke en internationale evenementen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

×
Welkom op onze whatsapp tiplijn,

Stuur ons u tip! (Tip melding, locatie en reeds bekende informatie)

Alvast bedankt